4 ponturi pentru shoppingul in magazine second hand

Shoppingul in magazine second hand a devenit in ultimii ani una dintre cele mai populare metode de a achizitiona haine si nu numai. Principalul motiv este pentru ca poti gasi adevarate comori in cadrul acestor magazine. De la piese vestimentare care poarta etichetele celor mai mari designeri, pana la modele unicat, look-uri vintage si haine pe care nu le mai poti gasi astazi in magazinele din industria fast fashion.

Desigur, exista si alte profiluri de cumparatori din magazine second hand, care aleg aceasta metoda pentru sustenabilitate, reciclare si pentru binele mediului. Multi dintre acestia renunta la shoppingul traditional, pentru a nu incuraja productia excesiva de haine.

Insa shoppingul de la SH are si dezavantaje, pentru ca exista de obicei un singur exemplar din fiecare piesa vestimentara, iar marimea nu se potriveste intotdeauna. Acest tip de shopping necesita rabdare, atentie si cunoasterea catorva locuri cu „marfa buna”.

Cum poti face shoppingul din magazine second hand eficient?

  1. Imbraca-te confortabil

Cand mergi la cumparaturi ar trebui sa porti lucruri confortabile, de care te poti schimba cu usurinta. Asta este o regula generala. Insa, este in special important daca mergi la cumparaturi prin magazine second hand. A purta haine confortabile de care te poti schimba usor inseamna rapiditate in shopping, care este esentiala pentru aceste magazine. Dat fiind faptul ca exista un numar limitat de produse si marimi pe care ti le doresti, va trebui sa le probezi rapid. Asta pentru ca in timpul cat tu probezi, altcineva poate lua jacheta pe care o vrei.

  1. Pregateste-te de „esec”

Cu toate ca ai petrecut 45 de minute analizand fiecare umeras si alte 45 de minute proband haine, nu intotdeauna poti pleca cu un „premiu”. Esecul este destul de intalnit in shoppingul din magazine second hand. Pentru ca numarul pieselor este limitat, marimile nu sunt tocmai potrivite, iar tu nu ar trebui sa cumperi niciodata ceva ce nu ti se potriveste perfect.

  1. Cunoaste-ti garderoba

Inainte de a te avanta in magazine, trebuie sa stii ce cauti. Asta va eficientiza procesul si tu nu vei pierde vremea cu articole nepotrivite. De asemenea, este important sa stii ca exista magazine care promoveaza diferite stiluri. La fel cum poti gasi un magazin doar pentru incaltaminte. Magazinele care chiar sunt serioase in legatura cu afacerea lor, organizeaza hainele in functie de culori, stiluri, perioade si multe altele.

  1. Invata de unde sa cumperi

Pentru magazinele SH exista mai multe tipuri de locuri, de la cele mici de cartier, pana la cele specializate pentru branduri de lux, magazinele de tip resale, depozit haine second hand, consignatii si chiar cele online. In functie de produsele pe care le cauti, poti alege unul dintre aceste tipuri de magazine.

Insa, trebuie sa tii minte ca secretul sta in a avea rabdare si a cauta cu atentie!

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button