Haine second hand – de purtat sau de evitat?

Hainele second hand sunt un subiect destul de controversat. In timp ce unele persoane sunt clienti fideli ai magazinelor de haine second hand, alte persoane nu concep sa poarte astfel de haine. In final, o intrebare se naste in mintea oamenilor: “este ok sa purtam haine second hand?”. In continuare, vom incerca sa iti oferim un raspuns cat mai bun la aceasta intrebare.

Moda purtarii hainelor second hand exista deja in Occident, dar a inceput sa devina tot mai populara si in Romania. Daca pana anii trecuti, era o rusine sa fii vazuta intrand sau iesind dintr-un magazin de haine second hand, in prezent, este ceva absolut normal.

Haine second hand – de purtat sau de evitat

Haine second hand – de purtat sau de evitat

De ce sa porti haine second hand?

Ultima moda

Hainele second hand nu sunt acelasi lucru cu hainele vintage. In timp ce hainele vintage provin din deceniile trecute, hainele second hand se refera strict la haine care au mai fost purtate, sau cel putin nu au eticheta de haine noi. Insa vei fi surprinsa sa vezi cate haine noi si moderne vei gasi. In astfel de magazine, poti chiar sa gasesti haine din cele mai recente colectii ale designerilor recunoscuti pe plan international.

Pretul

Probabil stii ca preturile hainelor second hand sunt cu mult mai mici decat preturile hainelor noi. Asadar, poti sa iti imbogatesti garderoba cu haine de firma, la preturi foarte mici, pentru orice buzunar.

Pretul mic al hainelor second hand iti mai aduce un beneficiu, pe langa cel mentionat anterior. Datorita pretului scazut, iti poti schimba si “reinnoi” garderoba oricand si ori de cate ori iti doresti acest lucru.

In general, pretul hainelor second hand este printre principalele motive pentru care oamenii aleg sa le cumpere. Din pretul pe care l-ai plati intr-un magazin cu haine noi pentru o singura piesa vestimentara, vei putea lua numeroase haine second hand.

Moda schimbatoare

Sigur stii si tu ca moda se schimba de la un sezon la altul. Asadar, de ce sa investesti o avere in haine care tocmai apar pe piata, cand poti sa le cumperi la un pret redus? Cu siguranta nu arunci hainele dupa un sezon, doar pentru ca au iesit din moda. Asadar, de ce sa nu cumperi haine din trendul sezonului trecut, la un pret mult mai mic decat le-ai fi luat noi?

Poti fi unica

Cand cumperi haine din mall sau de la un magazin din orasul tau, ai toate sansele sa vezi si alte persoane imbracate in haine identice cu ale tale. Insa daca porti haine cumparate de la second hand, ai posibilitatea de a purta haine care nu se regasesc si in garderoba altor persoane din orasul tau.

E ok sa purtam haine second hand?

In concluzie, sunt numeroase motive pentru care este ok sa porti haine second hand. Ai ocazia sa gasesti haine de firma, la preturi exceptionale. Iti poti imbogati garderoba cu haine pentru care te va invidia orice fashionista, chiar daca salariul tau este unul destul de mic. In plus, ai ocazia sa gasesti haine pe care nu le vei vedea niciodata imbracate de catre altcineva. Astfel, te poti bucura de un stil unic, la un pret mic.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button