21 ianuarie 2018

Depozit Hunedoara

Depozit haine second hand Hunedoara

Full Fashion House a deschis un depozit haine second hand in Hunedoara, mai exact in localitatea Livezeni, str Livezeni nr 100. Prin intermediul acestui depozit oferim la vanzare incaltaminte, produse pentru casa (draperii, perdele, lenjerii de pat, dune, cuverturi, fete de masa, paturi, metraje), echipamente de lucru (halate, salopete, jachete, pantaloni), accesorii de imbracaminte si haine second hand la sac.

Preturile sunt foarte bune, iar hainele, incaltamintea si accesoriile au fost importate din tari Occidentale si din tari Scandinave. Suntem foarte transparenti si avem o pagina dedicata de preturi care este reactualizata periodic. Pentru comenzi mai mari preturile se negociaza si oferim transport gratuit.

Depozit imbracaminte sh Hunedoara

Daca aveti o afacere cu haine second hand sau doriti sa achizitionati marfa en gross aveti nevoie de un partener de incredere, Full fashion house este partenerul de incredere pentru depozit imbracaminte sh Hunedoara.

Puteti ajunge foarte rapid chiar daca sunteti din Deva, Hunedoara, Targu Jiu, Ramnicu Valcea sau Sibiu.

Calitatea produselor este foarte buna. Poti veni la depozit sa-ti faci o parere sau poti comanda direct online, iar produsele o sa ajunga la tine acasa. Livram oriunde in tara cu auto proprii sau prin curier rapid (transport gratis peste 1000 ron).

Depozit incaltaminte sh Hunedoara

Suntem si depozit de incaltaminte second hand, pe langa produsele de imbracaminte sh mai oferim spre vanzare articole de incaltaminte second hand pentru adulti si copii, pentru diferite sezoane, mai exact pantofi, adidasi, cizme, clapari si accesorii de ski, sandale, papuci casa, tenesi, pantofi cu toc, echipament sportiv,

Suntem importator direct pentru toate produsele de incaltaminte sh, nu detinem magazine de desfacere, vindem marfa ambalata si sortata crema calitatea I sau alte categorii.

Eliberam certificate de dezinfectie si dezinsectie. Oferim solutii flexibile de transport pentru toate produsele noastre.

Ne bazam pe relatii pe termen lung si ne onoram comenzile foarte rapid si cu seriozitate maxima.

Daca esti din Deva, Hunedoara, Targu Jiu, Ramnicu Valcea sau Sibiu, atunci ai noroc, caci depozitul este in zona.

Vrei sa cumperi haine second hand Hunedoara? Da o fuga pana la depozit!

Daca ai intrebari nu ezita sa suni la: 0721.912.517 sau e-mail office@fullfashionhouse.ro

 

Call Now Button