Depozit haine second hand sau magazin?

Cand vine vorba despre cumparaturile dintr-un depozit haine second hand sau dintr-un astfel de magazin, majoritatea oamenilor sunt reticenti. Dar de ce se intampla acest lucru? Studiile au aratat ca mentalitatea este subtil sugerata de eforturile puternice de marketing din industria de fashion, transmise prin marii retaileri. Campaniile de promovare ne spun constant ca avem nevoie de tot mai multe produse “trendy” si faptul ca ieftin inseamna prost. Cu atat mai mult cand in minte oamenilor este ideea ca este ceva gresit sa porti hainele purtate de altcineva, industria de haine second-hand en gross pierde teren.

Depozit haine second hand vs. magazin mic

Achizitionarea dintr-un depozit haine second-hand

Principala diferenta pe care aceste depozite o au fata de magazinele obisnuite este modul de vanzare. In cadrul unui depozit haine second-hand, produsele pot fi achizitionate in regim en gross. Astfel, acestea sunt preferate in general de retailerii din domeniu, care urmaresc sa isi umple magazinele cu o cantitate cat mai mare de produse, la preturi foarte mici. Cu toate acestea, oricine poate cumpara dintr-un depozit haine second-hand, chiar daca ca vanzarea se face la kilogram.

Hainele din magazine de haine second-hand

Daca totusi cautati o piesa unica si ieftina, poate chiar un model vintage, cea mai buna alegere este un magazin de cartier. Beneficiul pe care il aveti in astfel de magazine este ca toate produsele sunt bine organizate si puteti avea o privire de ansablu asupra acestora. De asemenea, puteti achizitiona doar cateva produse care va plac, fara a avea obligativitatea de a pastra si alte produse poate nedorite.

O buna cercetare cu privire la produsele dintr-un depozit haine second hand sau magazin te poate face sa intelegi de ce merita sa le cumperi. Principalele beneficii sunt evident cele financiare. Insa, poti de asemenea sa contribui la salvarea mediului inconjurator prin eliminarea cererii foarte mari de pe piata de retail. De departe cel mai apreciat aspect este cel legat de moda, deoarece obtii piese unice, poate chiar de la cele mai mari brand-uri din industrie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Have a project in mind? Let's discuss

Donec vel sapien augue integer urna vel turpis cursus porta, mauris sed augue luctus dolor velna auctor congue tempus magna integer

📞 SUNA ACUM