De ce sa donezi hainele catre magazine sh?

Multe afaceri din sfera de magazine sh au prins avant in ultimii ani si reprezinta de atunci o amenintare chiar si pentru cei mai mari retaileri. Atat magazinele care se bazeaza pe depozit haine second-hand si vanzarea la kilogram, cat si afacerile mai mici reprezinta o alternativa salvatoare. Majoritatea oamenilor s-au indreptat catre astfel de magazine sh pentru pretul scazut al produselor si pentru faptul ca aici pot gasi piese unice. Unicitatea unui articol vestimentar se pierde o data cu comercializarea sa in magazinele de renume. Astfel, se ajunge ca toata lumea sa fie imbracata la fel, iar unii clienti nu sunt de acord cu acest trend.

Donatia pentru magazine sh

Cand poti dona hainele pentru magazine sh si de ce sa o faci?

  • Doneaza hainele copiilor. Copiii cresc intr-un ritm foarte rapid, motiv pentru care de cele mai multe ori te poti trezi cu dulapuri intregi pline cu haine pe care nu le mai poti folosi. In acest caz, poti sa le donezi catre magazine sh care le vor repune in vanzare.
  • Hainele vechi. Poate ca pentru tine un articol vestimentar poate parea depasit. Insa, pentru un impatimit al magazinelor sh poate fi exact ceea ce cauta pentru a-si imbogati garderoba. Acelasi principiu se poate aplica si in cazul in care hainele nu ti se mai potrivesc ca marime.
  • Prin donarea hainelor catre magazine sh contribui la cresterea unei afaceri mutual benefice, atat pentru comercianti, cat si pentru clienti.
  • Cu cat donezi la randul tau si convingi mai multe persoane sa o faca, contribui la protejarea mediului prin reciclarea hainelor.
  • Dai ceva, obtii ceva. Multe magazine sh de profil ofera metode de schimb pentru hainele donate. Astfel, daca vrei sa scapi de lucrurile care nu iti mai plac sau nu iti mai vin bine, nu inseamna neaparat ca vei pleca cu mana goala.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Have a project in mind? Let's discuss

Donec vel sapien augue integer urna vel turpis cursus porta, mauris sed augue luctus dolor velna auctor congue tempus magna integer

📞 SUNA ACUM