Cum faci diferenta intre hainele sh fake si originale?

Hainele sh ne atrag in primul rand datorita pretului foarte scazut. Insa, de cele mai multe ori, aceste magazine ascund adevarate comori. Este vorba despre branduri de renume pe care le puteti gasi aproape in orice magazin sau depozit second-hand. Avand in vedere faptul ca aceste produse pot proveni de la oricine si de oriunde, ele pot fi inselatoare. Se spune ca, cu cat este mai cunoscut un brand, cu atat va fi mai copiat. De asemenea, 7% dintre toate hainele din comert sunt falsuri.

Hainele sh de calitate

Trebuie sa mai stiti ca unele dintre cele mai copiate produse sunt gentile, ochelarii de soare si ceasurile. Exista insa mai multe metode prin care va puteti da seama daca ceea ce cumparati este original.

Cum poti deosebi hainele sh fake de cele originale?

  • Cele mai importante sunt cele din jurul etichetelor si buzunarelor. Produsele originale prezinta cusaturi drepte si egale ca lungime.
  • Cu toate ca este un subiect controversat, majoritatea designerilor folosesc piele adevarata. Aceasta dispune de o textura cu ireguralitati, in timp ce pielea ecologica are un model bine definit.
  • Aceste accesorii originale trebuie sa alunece cu usurinta, sa aiba o greutate sesizabila si sa aiba aceeasi nuanta.
  • Marile branduri nu doar ca fixeaza aceste elemente foarte bine, dar imprima si brand-ul pe ele.
  • Gramatica etichetelor. Fiind create in zone slab dezvoltate, vocabularul nu va fi unul adecvat unei firme mari. Etichetele cu sfaturile de ingrijire contin de multe ori greseli gramaticale in cazul produselor face.
  • Logo-ul. Atat logo-ul, cat si numele, trebuie sa fie imprimate clar pe produs. Orice diferenta, precum detaliile ascutite ale unui logo care par usor rotunjite sunt un semnal de alarma.

Un alt element definitoriu cu privire la originalitatea produselor este pretul. Cum insa pentru hainele second hand acesta nu difera prea mult, trebuie sa fiti atenti la celelalte detalii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Have a project in mind? Let's discuss

Donec vel sapien augue integer urna vel turpis cursus porta, mauris sed augue luctus dolor velna auctor congue tempus magna integer

📞 SUNA ACUM